Nu live in Apeldoorn

Ons verhaal

Ons verhaal begint bij Tijs, een achttienjarige jongen uit Apeldoorn die ontzettend houdt van lekker eten. Koken is wat minder z’n ding, dus laat hij regelmatig via een bestelservice allerlei goede gerechten aan huis bezorgen.

/images/bitmap/team-chow.jpg

Tot hij op een dag een bevriende horecaondernemer spreekt en al snel begrijpt dat de grote bestelplatforms voor de horecaondernemers hélemaal niet zo lekker smaken. Namelijk vanwege de hoge kosten die ze rekenen en de macht die ze uitoefenen. Tijs gaat aan het rekenen en komt tot de conclusie dat het ook heel anders kan. In Rik Klinkhamer en Bas Gregoor van Grehamer & Company en Mike van Woudenberg van Ultimate Workspaces vindt hij drie ervaren en solide partners die houden van lokaal ondernemen en geloven in de plannen van de jonge ondernemer in spé.

Na de eerste berekeningen en plannen volgt al snel de naam, Chow. En dat betekent letterlijk lekker hapje. Dit hoeven we niet meer uit te leggen, tóch? Als vervolgens iemand tijdens een overleg opmerkt dat de Voedselbanken nog altijd structureel geld tekortkomen, roept Tijs: “Als we nu van elke order 1% doneren aan de Voedselbank, dan eten we er allemaal goed van.” En zo worden de plannen voor Chow steeds concreter. De afgelopen maanden hebben we gebruikt om ons bestelplatform te ontwikkelen. En... het werkt supersnel en superhandig. Ondertussen maken we steeds meer ondernemers en consumenten (we noemen ze Chowers) enthousiast over Chow. Samengaan we de wereld van online eten bestellen eerlijker en leuker maken. Wij zijn er klaar voor!

Chow, Chow, tot snel!

Ultimate Workspace

Ghehamer & Company

Snel aan de Chow

Tuurlijk wil je als ondernemer meedoen, want Chow staat voor lokaal ondernemen en eerlijke prijzen voor iedereen. En we doneren ook nog eens 1% van elke bestelling aan de Voedselbank. Aanmelden is simpel. Waar wacht je nog op?

Heb je nog vragen? Mail dan naar vragen@chow.nl.

Angara Halal slagerij
Brasserie Mjoy.jpg
De Groene Weg
Drank 055
Green Leaf
Heelykheyt
Henri Bloem
Keurhorst
Klein Berlijn
Kokkie
Lautenschutz
Lunch en zo 055
Marcels Kaas
Mijkcuisine
Mik Mak
Nett
New York Pizza
Op Z'n Hollands
Pasta Zaak
Puik
Recht
Rembrandt
Sakura
Sate to Go
Silk
Sizzles
Snackbar Family
Snackpoint
Traiteur Delicat
Vintake